Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky, ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov ...
Znenie Opatrenia MF SR, ktorým sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre podnikateľov v znení opatrenia MF SR č. 21891/1999-92. Týmto opatrením sa ustanovuje účtová osnova a postupy účtovania pre právnické osoby, ktoré podnikajú podľa osobitných predpisov a pre fyzické osoby, ktoré sú účtovnými jednotkami.