Využitie informácií v podnikovom účtovníctve na zostavenie výkazu cash flow priamou metódou - Soták, Marek
Na praktické použitie výkazu cash flow je vhodné, aby zobrazoval skutočné toky financií. Na zostavenie treba použiť priamu metódu vyžadujúcu tvorbu analytických účtov. Priblíženie alternatívneho spôsobu vytvorenia výkazu cash flow bez analytík na účtoch finančného majetku.