Cestovný ruch - Čimová, Denisa
Zákon stanovujúci povinnosť zaistenia klientov cestujúcich s cestovnou kanceláriou do zahraničia stále v nedohľadne. Genéza prípravy slovenského zákona o cestovnom ruchu podľa českého modelu. Právna úprava ochrany klientov cestovných kancelárií v ČR. Komerčné poistenie v slovenských CK.