Keď mliekareň vyrába džúsy - Fuknová, Mária
História značky Rajo spoločnosti Rajo, a.s. Zaradenie ovocných štiav do sortimentu spoločnosti. Reklamná kampaň na produkty ovocných štiav. Pozícia značky Rajo na slovenskom trhu.