Reklama v záujme zdravia spotrebiteľa - Batíková, Nataša
Porovnanie reklamy o zdraví a zdravej výžive s inými typmi reklamy. Produkty propagujúce zdravú výživu a zdravý životný štýl. Reklamné kampane a legislatíva.