Európska reklama v bilancii - Batíková, Nataša
Analýza európskeho reklamného priemyslu. Výsledky výročnej správy spoločnosti IP Arbo za rok 1999. Charakteristika reklamného priemyslu vo V. Británii, Francúzsku, Nemecku, Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, Českej republike a Slovensku. Mediálny mix v jednotlivých krajinách v roku 1999.