Vzor pre Slovensko - Sotník, Alexander
Transformácia a stabilizácia ekonomiky SR: od reštrikcie k rozvojovým impulzom. Časový prehľad hlavných reforiem a politík. Priority hospodárskej politiky SR v rokoch 2000 - 2004.