Od nehostinnosti k blahobytu - Sotník, Alexander
História a prírodné bohatstvá Aljašky. Nedostatočná doprava ako prekážka ďalšieho rozvoja krajiny. Poľnohospodárstvo a poľnohospodárske strediská na Aljaške. Cestovný ruch na Aljaške.