Ruský trh je třeba pochopit - Bautzová, Libuše
Rozhovor s Václavom Petříčkom o ekonomickej spolupráci Českej republiky a Ruska. Prekážky českého vývozu do Ruska. Využitie barteru v obchode s Ruskom. Vzájomný zahraničný obchod Českej republiky a Ruska.