Rakouská ekonomika vzdoruje - Steiger, Štěpán
Zhoršenie zahranično-politických a zahranično-obchodných vzťahov Rakúska v súvislosti so vstupom Haiderových Slobodných do vlády. Stručná charakteristika rakúskej ekonomiky, základné ekonomické ukazovatele. Prognózy vývoja tempa a miery rastu HDP.