Daňové priznanie právnických osôb nezriadených za účelom podnikania - Haňdiak, Peter
Pod právnické osoby nezriadené za účelom podnikania zaraďujeme občianske združenia, nadácie, záujmové združenia právnických osôb, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, neinvestičné fondy, politické strany a hnutia, cirkvi a náboženské spoločnosti a pod. Vymedzenie povinnosti nadácie.