Zrušenie a zánik daňovníka - lehoty v daňovom konaní - Barcaj, Tomáš
Všeobecne ku zrušeniu a zániku daňovníkov dane z príjmov právnických osôb. Základná charakteristika zrušenia spoločnosti konkurzom, likvidáciou a bez likvidácie. Súvisiace ustanovenia v oblasti zákona o daniach z príjmov, zákona o účtovníctve a zákona o správe daní a poplatkov. Určenie zdaňovacieho obdobia pri zrušení a zániku daňovníka dane z príjmov právnických osôb. Praktické príklady.