Typológia slovenskej populácie podľa mediálneho správania - Dziak, Andrej
Prepojenosť medzi bežným spotrebiteľom a používanými médiami. Slovenská populácia z hľadiska jej mediálneho správania. Využitie internetu podľa typológie slovenskej populácie. Deväť základných typov ľudí, ktorí sa navzájom líšia mediálnym správaním (v perc.) - mediálni konzumenti, stará škola, aktualisti, modernisti, dynamickí, lokalisti, mediálne limitovaní, nezaujímajúci sa, zábavychtiví.