I. Griačová: Slovenskému podnikateľovi akoby stačil síce malý, ale iba jeho koláč - Šporer, Peter
Rozhovor s I. Griačovou prezidentkou Slovensko-amerického podnikateľského fondu. Investície Slovensko-amerického podnikateľského fondu (Slovak American Enterprise Fund, SAEF) na Slovensku. Fond sa orientuje predovšetkým na malé a stredné podnikanie. Podobné fondy založili Američania aj v iných transformujúcich sa krajinách. Financovanie fondov. Skúsenosti susedných krajín s fungovaním fondov.