Zlatý trh - Tomek, Radoslav
Cena zlata klesala dve desaťročia. Mierne stúpanie jeho ceny na prelome rokov 1999/2000. Negatívne tendencie vplývajúce na ceny zlata. Úloha zlata v globálnom menovom systéme klesá. Krajiny s najväčšími zlatými rezervami. Špecifiká zlatého trhu.