Na európskom trhu sú stále bariéry Deutsche Telekom rastie prostredníctvom akvizícií - Kostík, Boris
Sektor telekomunikácií patrí v súčasnosti medzi najrýchlejšie sa rozvíjajúce trhy. Telekomunikačné firmy expandujú aj na trhy mobilnej a dátovej komunikácie. Proces deregulácie a liberalizácie trhu Európskej únie. Stručná charakteristika najväčších telekomunikačných trhov Európy. História a súčasnosť telekomunikačného giganta Deutsche Telekom AG.