Nový prístup v oblasti uplatňovania menových nástrojov - Andresič, Peter
Súčasťou menového programu Národnej banky Slovenska na rok 2000 je aj technická stránka realizácie menovej politiky. Vývoj výkonových postupov NBS v rokoch 1993-1999. Prechod na kvalitatívne riadenie v roku 2000.