France Télécom: znižovanie taríf ako účinná metóda konkurenčného boja dominantnými hráčmi britského aj francúzskeho telekomunikačného trhu sú stále bývalé monopoly - Kostík, Boris
Spektrum základných a nadštandardných telekomunikačných služieb France Telecom. História vzniku France Telecom. Deregulácia francúzskeho trhu telekomunikácií. Telekomunikačný trh Veľkej Británie. Vedúci gigant na trhu - British Telecom (BT). Jeho aktivity na poli mobilnej komunikácie.