Vlastníkmi Drôtovne Holding ostane necelá štvrtina pôvodných akcionárov - Vavřinek, Martin
Akcionári Drôtovne, a.s. Hlohovec na mimoriadnom valnom zhromaždení v marci 2000 rozhodli o zrušení spoločnosti. V podnikateľskej činnosti bude pokračovať nová firma Drôtovňa Holding, a.s. Hlohovec. Akcionárska štruktúra Drôtovne, a.s. Snaha o získanie zahraničného investora. Nová štruktúra. Hospodárenie Drôtovne za rok 1999.