Trend Top 2000 v motorizme
Mimoriadna sekcia Trendu. Automobilizmus vo svete a v SR. Ženevský autosalón. Automobilové novinky v SR. Automobily roka. Servis. Rebríček spoľahlivosti automobilov. Technika moderných automobilov. Pneumatiky, palivá, oleje. Trend testy. Leasing. Ceny osobných áut na Slovensku.