Taktizování Bruselu přináší nejistotu - Lukáš, Zdeněk
Snaha Európskej únie o maximálny manévrovací priestor ohľadne termínu budúceho rozšírenia. Plnenie Kodaňských ekonomických a politických kritérií kandidujúcich krajín. Časový harmonogram rozšírenia Európskej únie.