Záruka klientovi pre prípad insolventnosti cestovnej kancelárie - Bajaník, Tibor
Identifikácia rizík a možnosti záruk pre klienta cestovnej kancelárie. Východiská rizika na trhu cestovných kancelárií. Špecifické faktory rizík pôsobiacich na činnosť cestovných kancelárií. Záruka pre klienta. Modely systému záruk pre klienta cestovnej kancelárie.