Právne a finančné problémy zahraničnej expanzie v medzinárodnom hotelierstve - Theodore, John
Právne a finančné problémy, ktoré ovplyvňovali rozširovanie medzinárodného hotelierstva do krajín strednej a východnej Európy začiatkom 90. rokov. Dôležitosť právnej problematiky investovania a zdokonaľovania systému právnych nástrojov nevyhnutných na podporu investovania. Podmienky zahraničných investícií v hotelierstve. Zameranie na Česko, Maďarsko a Poľsko. Národné hotelové spoločnosti v strednej Európe. Nová dimenzia, ktorá ovplyvňuje podnikateľskú činnosť v krajinách SVE.