Strategické cíle informačních technologií - Pitra, Zbyněk
Prínos IT k zvýšeniu konkurencieschopnosti firmy. Tlak vrcholového managementu na strategický súlad rozvoja aplikácií IT vo firme s jej podnikateľskými zámermi. Ochrana proti vplyvu konkurenčných síl. Elektronické podnikanie a medziorganizačné informačné systémy IOS. Možnosti aplikácie IOS.