Systémy a nástroje pro efektivní řízení výroby - Horváth, Gejza
Vymedzenie pojmu plánovanie výroby. Účel a podstata riadenia výroby. Stručný prehľad a charakteristika najpoužívanejších moderných systémov riadenia SW. MRP - Material requirement planing, BOA - Belastungsorientierte Auftragsfreigabe, OPT - Optimized production technology, JIT - Just-in-time. Ciele, nástroje a metódy organizácie práce vo výrobnom podniku.