Informační systémy v 21. století
Software ako účinný prostriedok k zvýšeniu produktivity firmy a k zjednodušeniu a urýchleniu všetkých jej činností. Hlavné rozhodujúce kritéria pre výber informačného systému. Elektronické podnikanie.