Management znalostí - Truneček, Jan
Vedomosti ako zdroj bohatstva. Prehľad jednotlivých teoretických názorov na nutnosť využívania a riadenia vedomostí. Vymedzenie knowledge managementu. Uplatňovanie knowledge managementu v praxi.