V cestovnom ruchu sme sa dočkali etického kódexu
Genéza prípravy Globálneho etického kódexu cestovného ruchu. Úplné znenie Globálneho etického kódexu - Článok 1-10. Globálny etický kódex cestovného ruchu schválilo Valné zhromaždenie Svetovej organizácie cestovného ruchu (WTO) dňa 1. októbra 1999 v Santiagu de Chile.