Môže jazyková kompetencia pracovníkov cestovného ruchu ovplyvniť návštevnosť Slovenska? - Bohušová, Eva
Vyhodnotenie prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, nakoľko sa zmenili požiadavky na ovládanie cudzích jazykov v cestovnom ruchu. Prieskum uskutočnila Ekonomická fakulta UMB v Banskej Bystrici. Prieskum ukázal požiadavky na pracovníkov cestovných kancelárií, hotelov a reštaurácií z hľadiska ovládania cudzích jazykov. Výsledky ankety.