Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín - Görner, Fridrich
Systém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP.