Pamätná strieborná minca k 250. výročiu úmrtia Samuela Mikovíniho - Flaché, Dagmar
Národná banka Slovenska v rámci emisného plánu na rok 2000 vydáva striebornú pamätnú mincu k 250. výročiu úmrtia Samuela Mikovíniho.