Vyjednávanie o kolektívnych zmluvách - Vladárová, Marta
Zákon č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní, ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č. 519/1991 Zb. a zákonom NR SR č. 54/1996 Z.z. Procesná a obsahová stránka kolektívneho vyjednávania.