Konflikty na pracovisku a ich dôsledky - Szarková, Miroslava, 1951-
Psychologické vymedzenie pojmu konflikt. Vonkajšie a vnútorné podnety vyvolávajúce konflikt. Identifikácia konfliktov. Konflikty a ich vplyv na výkon zamestnancov. Príčiny vzniku konfliktov.