Kultivovanie intelektuálneho kapitálu firmy - Tuma, Miroslav
Dynamika rozvoja kľúčových faktorov ekonomiky. Potreba konfrontačných zmien. Riadenie ľudských zdrojov, ich výkonnosti. Základ úspešnosti firmy. Aktivačné procesy zdokonaľovania. Intelektualizačné procesy.