Komunikácia podnikateľa a manažéra v praxi - Stýblo, Jiří
Charakteristika vybraných hlavných komunikačných foriem v praxi podnikateľa a manažéra. Inštruktáž. Sťažnosti. Prijímací rozhovor. Rozhovor hodnotiaci pracovníka. Kritické formy komunikácie. Neslovné komunikácie.