Základné otázky odmeňovania zamestnancov - Kachaňáková, Anna
Vybrané základné otázky odmeňovania zamestnancov a ich nadväznosť v systéme riadenia ľudských zdrojov v podniku. Vymedzenie pojmov motivovanie a stimulovanie. Systém odmeňovania, jeho zložky. Základná peňažná odmena. Hodnotenie práce. Stimulačný účinok mzdového systému. Poskytovanie platu a odmeny za pracovnú pohotovosť zamestnancov..