Personálne poradenstvo - jeden z kľúčov úspešného riadenia organizácie - Ikrényiová, Katarína
Počiatky personálneho poradenstva na Slovensku. Personálne poradenstvo v malých podnikoch. Požiadavky kladené na podnikateľa. Personálne poradenstvo v stredných a veľkých podnikoch. Poradca v personálnom riadení, jeho vlastnosti, schopnosti, poznatky a kvalifikácia.