Slovensko pred perejami globalizácie - Tuma, Miroslav
Dimenzie globalizácie a problémy s ňou súvisiace. Stručné informácie o údajoch v tzv. Bielej knihe. Perspektívy smerovania vývoja spoločnosti. Problémy a šance Slovenska v globalizácii. Celosvetové problémy globalizácie.