Bankopoisťovníctvo - trend pre finančný sektor - Korauš, Antonín
Vznik bankopoisťovní a bankopoisťovníctva je vyústením globalizácie finančných trhov a finančných inštitúcií. Bankové služby poskytované obyvateľstvu. Deľba zisku a rozloženie rizika. Faktory vedúce k úspechu bankopoisťovníctva. Výhody bankopoisťovníctva.