Štruktúrne zmeny v agropotravinárstve Slovenska v dlhodobej perspektíve - Hutník, Félix
Analýza dlhodobého vývoja agropotravinárstva (1990-1998). Využitie produkčného potenciálu pôdy. Kapitálová vybavenosť poľnohospodárstva a potravinárskeho priemyslu. Vývoj zamestnanosti. Tvorba hrubého domáceho produktu (HDP). Hospodárske výsledky v agropotravinárstve. Očakávané dlhodobé zmeny: vývoj produkčnej výkonnosti, rast HDP v podnikových novotvaroch trhového potravinárstva.