Novela Zákona o zamestnanosti - Fuzáková, Eva
Dňa 27. októba 1999 schválila Národná rada SR zákon č. 292/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov. Týmto zákonom sa novelizujú ustanovenia upravujúce politiku zamestnanosti ako aj pôsobnosť orgánov pri zabezpečovaní trhu práce. Účinnosť zákona v jednotlivých oblastiach. Pojem vhodné zamestnanie. Lekárska posudková činnosť. Evidencie vedené Národným úradom práce. Podpora v nezamestnanosti. Príspevok na poistenie v nezamestnanosti. Garančný fond a platenie príspevku. Aktívna politika trhu práce. Povinnosti zamestnávateľa