Výklad noviel v oblasti sociálneho zabezpečenia platných od 1. januára 2000 - Matlák, Ján
Novely v oblasti sociálneho zabezpečenia s účinnosťou od 1. januára 2000. Výklad jednotlivých noviel. Starobný dôchodok. Mimoriadne poskytovanie dôchodku. Poistné na dôchodkové zabezpečenie. Vymeriavacie základy. Minimálna mzda.