Pojem "zamestnanec" na účely jednotlivých odvodov - Macková, Zuzana
Vymedzenie pojmu "zamestnanca" ako jedného z povinných subjektov na účely platenia poistného na nemocenské poistenie, na dôchodkové zabezpečenie na zdravotné poistenie a príspevku na poistenie v nezamestnanosti. Vymedzenie pojmu zamestnanec v jednotlivých oblastiach v ktorých vznikajú problémy a nejasnosti v súvislosti pojmom "zamestnanec".