Vývoj sociálnej situácie obyvateľstva SR v 1. polroku 1999 z aspektu štatistických údajov MPSVR SR - Křížková, Elena
Hodnotenie vývoja sociálnej situácie obyvateľstva SR v 1. polroku 1999. Analýza zamestnanosti. Nezamestnanosť a podpora v nezamestnanosti. Dlhodobá nezamestnanosť. Aktívna politika trhu práce. Dôchodkové zabezpečenie. Štátna sociálna podpora. Sociálna starostlivosť (sociálna pomoc).