Regional economic integration's impacts on foreign direct investment: case of Vietnam - Hoang Van Bang
Integrácia Vietnamu do skupiny krajín ASEAN-u v roku 1995. Medzinárodný a regionálny pohľad. Priame zahraničné investície (PZI) vo Vietname v rokoch 1988-1996. PZI z krajín ASEAN-u v rokoch 1988-1997. Vplyv zóny voľného obchodu v krajinách ASEAN-u. Investičná zóna krajín ASEAN-u.