Nové pravidlá verejného obstarávania v Slovenskej republike - Bakay, Mikuláš
Zákon č. 263/1999 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov upravuje postup obstarávateľov vedúci k výberu spoľahlivého, spôsobilého zmluvného partnera a k uzavretiu zmluvy na dodanie tovarov, prác a služieb. Ciele verejného obstarávania. Riziká a výhody systému verejného obstarávania v krajinách s transformujúcou sa ekonomikou. Úlohy Úradu pre verejné obstarávanie.