K pripravenej novele stavebného zákona - Kovačik, Peter
Novela zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) sa dotýka všetkých častí jeho súčasného znenia. Reaguje najmä na ďalšie priblíženie sa právu Európskej únie a iným medzinárodnoprávnym dokumentom. Prehľad niektorých novelizovaných častí zákona.