Evropské zkušenosti v oblasti decentralizace sociálních služeb
Skúsenosti s prenášaním právomoci v oblasti poskytovania sociálnych služieb na nižšie územné samosprávne celky. Väčšia výkonnosť a účinnosť decentralizovaných verejných služieb. Spolupráca medzi partnermi v decentralizovanom prostredí. Riziká na ceste k decentralizácii sociálnych služieb.