Elektronický podpis v českém právu - Smejkal, Vladimír
Zrovnoprávnenie elektronického zápisu s papierovým z hľadiska zákona. Elektronický podpis. Bezpečnosť elektronického podpisu. Právne východiská a zákon o elektronickom podpise. Následný rozvoj elektronického obchodu.