Základné proporcie vývoja ekonomiky Slovenska v roku 2000 - Kárász, Pavol
Analýza vývoja národného hospodárstva SR. Základné proporcie ekonomického vývoja v roku 2000. Podiel základných odvetví na tvorbe HDP. Podiel domáceho dopytu na agregátnom dopyte, podiel salda zahraničného obchodu na HDP a miera nezamestnanosti. Štátny dlh a saldo štátneho rozpočtu SR.